Veşti bune despre Cornel Dinu: A început exerciţiile pentru recuperare şi urmează tratamentul cardiac

Starea de sănătate a lui Cornel Dinu la opt zile după operaţia de by-pass este bună, face exerciţii uşoare de recuperare medicală şi urmează tratamentul cardiac, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

313 afișări
Imaginea articolului Veşti bune despre Cornel Dinu: A început exerciţiile pentru recuperare şi urmează tratamentul cardiac

Cornel Dinu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Dinu a urmărit partida disputată de Dinamo cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava, medicul Şerban Brădişteanu a spus că acesta s-a uitat la meci.

"Cornel Dinu a spus că îi pare rău de rezultat, dar ştia că este un meci foarte greu", a precizat medicul Şerban Brădişteanu.

Dinu a mai spus că aşteaptă să plece cât mai repede din spital, unde este internat din 19 iulie.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat în 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

În 2 august, Cornel Dinu a împlinit 63 de ani. Jucătorii echipei Dinamo au afişat atunci un banner în culorile alb-roşu pe terenul central, îndreptat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca, pe care scria "La Mulţi Ani, Mister!".

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut, scor 1-2 (0-1), partida disputată joi, în deplasare, cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava, din manşa întâi a play-off-ului Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici