Veşti bune pentru pacienţii din Sibiu. Vor avea acces la istoricul medical şi pot face programări la medic

  • Pacienţii din Sibiu îşi pot verifica istoricul medical pe o platformă on-line.
  • De asemenea, ei pot face programări la mai multe unităţi medicale din judeţul Sibiu.
300 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru pacienţii din Sibiu. Vor avea acces la istoricul medical şi pot face programări la medic

Veşti bune pentru pacienţii din Sibiu. Vor avea acces la istoricul medical şi pot face programări la medic

Autorităţile judeţene anunţă că, începând de luni, sibienii au la dispoziţie o platformă on-line unde pot fi vizualizate informaţii din istoricul medical. De asemenea, pacienţii se pot programa de acasă la medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgentă, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda" şi Spitalul de Pneumoftiziologie, toate din Sibiu.

În situaţia în care pacientul doreşte, platforma oferă şi posibilitatea de a adăuga la profilul medical analize suplimentare care au fost realizate în alte clinici şi poate da acces la dosarul medical unui medic.

Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv, calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil. Pentru a intra în platformă, utilizatorii îşi creează un cont de utilizator pe platformă folosind codul de pacient primit de la oricare dintre cele trei spitale sau numărul de document de pe cardul electronic de asigurări de sănătate. De asemenea, sunt necesare codul numeric personal şi o adresă de e-mail valabilă.

Platforma a fost realizată cu fonduri europene la solicitarea Consiliului Judeţean Sibiu. Proiectul are o valoare totală de 3,7 milioane de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici