Vezi aici cum va fi vremea de Revelion

De Revelion vremea va fi geroasă în toată ţara, cu temperaturi între minus două şi minus 14 grade Celsius, în Capitală meteorologii anunţând temperaturi de minus nouă grade în noaptea dintre ani.

34 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum va fi vremea de Revelion

Vezi aici cum va fi vremea de Revelion (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În ultima zi din 2010, temperaturile maxime nu vor depăşi în unele zone două grade Celsius, în timp ce în noaptea dintre ani vor fi minime între minus două şi minus 14 grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Şi în Capitală va fi ger în noaptea dintre ani, meteorologii anunţând o temperatură de minus nouă grade, cer variabil şi condiţii de ceaţă.

Ninsorile vor ocoli România în noaptea dintre ani, doar izolat, în nord, nord-vest şi în zonele de munte fiind anunţate câteva fulguieli.

În prima zi a anului nou, valorile termice vor fi cuprinse între minus patru şi şase grade, iar noaptea va fi puţin mai caldă decât cea de la cumpăna dintre ani, cu minime între zero şi minus 10 grade Celsius.

În Capitală, noul an începe cu temperaturi minime de minus un grad, cu cer variabil şi soare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperatura va scădea până la minus opt grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici