Victor Ponta cere mai multă calitate în educaţie şi sănătate pentru că s-au alocat mai mulţi bani

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii să solicite "mai multă calitate" în actul de educaţie şi cel medical, în condiţiile în care au fost alocate fonduri mai mari acestor domenii, el adăugând că "avem bani mai mulţi şi avem pretenţii mai mari".

521 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta cere mai multă calitate în educaţie şi sănătate pentru că s-au alocat mai mulţi bani

Victor Ponta (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Vreau şi cred, ca şi la educaţie, să găsim bani mai mulţi pentru salarii şi cereţi mai multă calitate în actul medical şi în actul de educaţie. Luni încep şcolile, sper să înceapă în condiţii cât mai bune şi avem bani mai mulţi şi avem pretenţii mai mari şi de la sănătate şi de la educaţie", a afirmat primul-ministru, miercuri, la începutul şedinţei Executivului.

La 26 august, Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25%, măsura urmând să fie aplicată de la 1 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici