Victor Ponta va petrece Paştele pe litoral

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, la Constanţa, că nu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu de când se află la mare şi că va petrece Paştele pe litoral, urmând ca luni să revină în Bucureşti.

278 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta va petrece Paştele pe litoral

Victor Ponta va petrece Paştele pe litoral (Imagine: Victor Ciupuliga / Mediafaxfoto)

"Nu m-am întâlnit cu preşedintele. Mâine şi poimâine stau aici. Luni mă întorc în Bucureşti, marţi avem întâlniri economice, iar miercuri este şedinţă de Guvern", a declarat Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu", unde a participat la inaugurarea celui de-al şaselea centru SMURD din ţară.

Premierul Victor Ponta a ajuns la mare, miercuri după-amiază, împreună cu familia.

Şi preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral, el ajungând marţi seară, cu un elicopter, în staţiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici