Ponta merge şi el la mare de 1 Mai, dar asigură că nu va sta în vilă cu Băsescu

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri după-amiază, la mare, împreună cu familia sa, pentru a petrece vacanţa de 1 Mai, el precizând că nu va sta însă în aceeaşi vilă de protocol de la Neptun cu preşedintele Traian Băsescu.

276 afișări
Imaginea articolului Ponta merge şi el la mare de 1 Mai, dar asigură că nu va sta în vilă cu Băsescu

Ponta merge şi el la mare de 1 Mai, dar asigură că nu va sta în vilă cu Băsescu (Imagine: Gabriel Petrescu / MediafaxFoto)

"Vă asigur că eu stau cu Daciana în vilă. Să nu vă faceţi nicio grijă pe această temă, sunt gata să vă invit, ca să staţi liniştiţi că nu stau cu domnul Băsescu undeva într-o vilă, stau numai cu Daciana", a spus Ponta jurnaliştilor, după vizita la un centru medico-social din Sectorul 4 al Capitalei.

De asemenea, el a arătat că nu s-a consultat cu preşedintele Băsescu în privinţa petrecerii acestei vacanţe. "Nu intră în acordul de coabitare să mă întrebe unde se duce sau să îl întreb eu unde se duce", a afirmat premierul.

El a mai arătat că vineri va avea şi un program oficial la Constanţa, unde va inaugura un centru SMURD şi va vizita o platformă de exploatare petrolieră de la Marea Neagră.

Totodată, soţia premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, a arătat că nu ştie dacă familia sa va petrece şi Sărbătorile de Paşte la mare, deoarece programul acestei vacanţe nu a fost încă stabilit în totalitate.

"Nu am stabilit încă programul tot, probabil că o să aflaţi cu siguranţă ce facem", a spus Daciana Sârbu.

Ea a spus că masa de Paşte a familiei sale va fi una tradiţională, care va îmbina toate gusturile, deşi pe lângă friptura de miel, prăjituri şi cozonaci va fi "în mare parte mâncare sănătoasă".

Şi preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral, el ajungând marţi seară, cu un elicopter, în staţiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici