Violenţă de limbaj Dragnea-Ciolacu, la sfârşitul şedinţei Camerei Deputaţilor, relatată de martori. „Au început să se certe foarte urât”

Secretarul Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul şedinţei de Birou Permanent, preşedintele forului, Liviu Dragnea şi chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuţie tensionată.

4300 afișări
Imaginea articolului Violenţă de limbaj Dragnea-Ciolacu, la sfârşitul şedinţei Camerei Deputaţilor, relatată de martori. „Au început să se certe foarte urât”

Violenţă de limbaj Dragnea-Ciolacu, la sfârşitul şedinţei Camerei Deputaţilor, relatată de opoziţie. Turcan (PNL): Dragnea transmitea agresivitate

„S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârşitul şedinţei, au început să se certe foarte urât. Nu ştiu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul preşedintelui, şi s-au certat toată calea până la ieşirea din sală”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul USR Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaţilor, prezent în sală în momentul discuţiei dintre cei doi social-democraţi.

Acesta a adăugat că discuţia Dragnea - Ciolacu a avut loc după ce s-a declarat închisă şedinţa de Birou Permanent. „Ca doi oameni care se ceartă, vorbesc tare unul la altul, ţipă, urlă şi gesticulează”, a adăugat Bulai.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a asistat la discuţia dintre Dragnea şi Ciolacu şi că gesturile liderului PSD transmiteau „foarte multă agresivitate”.

„A fost o discuţie care, prin limbajul non-verbal al dlui Liviu Dragnea, transmitea foarte multă agresivitate. Gesturi foarte ample, gesturi care trădează nervozitate. Şi-au adresat cuvinte, dar nu le-am auzit. După şedinţa de Birou Permanent, dl Dragnea a mers către dl Ciolacu şi şi-a exprimat nemulţumirea prin ceea ce transmitea limbajul non-verbal”, a declarat Turcan.

Liviu Dragnea şi Marcel Ciolacu nu au transmis, până la ora transmiterii acestei ştiri, un punct de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici