Voicu a ajuns din nou la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Senatorul PSD Cătălin Voicu a ajuns din nou, miercuri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde fusese externat, în cursul dimineţii, la solicitarea sa, pentru a participa la discuţiile din plenul Senatului privind avizarea cererii de încuviinţare a arestării preventive.

89 afișări
Imaginea articolului Voicu a ajuns din nou la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Voicu a ajuns din nou la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Şeful Clinicii de cardiologie din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Mircea Cinteză, a declarat, pentru MEDIAFAX, că încă de miercuri dimineaţă i-a atras atenţia lui Cătălin Voicu asupra faptului că starea lui de sănătate nu permite externarea imediată.

Profesorul Mircea Cinteză a precizat că faptul că i s-a făcut rău era de aşteptat, petnru că starea de sănătate a lui Voicu era "alterată".

Senatul a început şedinţa în care urmează să decidă asupra cererii DNA de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, acuzat de trafic de influenţă şi de fals în înscrisuri.

Cătălin Voicu a fost internat, marţi noapte, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar miercuri dimineaţă a cerut să fie externat pentru a putea participa la discuţiile din plenul Senatului privind avizarea cererii de încuviinţare a arestării sale preventive. Senatorul PSD a plecat din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în jurul orei 11.30.

Senatorul Cătălin Voicu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti miercuri, în jurul orei 3.00, cu ambulanţa, prezentând o urgenţă medicală reală, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu.

El a precizat că Voicu a fost supus unui consult interdisciplinar, respectiv cardiologic, neurologic, psihologic, şi i-au fost făcute mai multe investigaţii medicale, analize şi o ecografie.

"Deşi medicii i-au recomandat să rămână în spital, el a cerut să părăsească spitalul pe proprie răspundere, semnând în acest sens", a precizat purtătorul de cuvânt al SUUB.

Profesorul Mircea Cinteză, şeful Clinicii de cardiologie din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că i-a recomandat lui Cătălin Voicu să rămână în spital întrucât are o problemă de sănătate reală ce nu trebuie ignorată.

"I-am recomandat să rămână în spital întrucât are o problemă de sănătate reală ce nu trebuie ignorată", a spus profesorul Cinteză, precizând că miercuri dimineaţă l-a consultat pe senatorul PSD.

Cătălin Voicu a cerut conducerii spitalului să nu dea informaţii în legătură cu diagnosticul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici