Video Vorbirea mai multor limbile străine îţi stimulează memoria şi îţi aduce un salariu mult mai mare

  • Vorbirea a minim 2 limbi străine îţi stimulează memoria şi îţi măreşte capacitatea de a duce la capăt sarcini complexe
  • Chiar şi în era tehnologiei, limbile străine te pot ajuta să ai o carieră mai bine plătită
  • Roxana vorbeşte trei limbi străine şi are un salariu de mii de euro la 29 de ani
360 afișări

Te întrebi care e avantajul de a vorbi mai multe limbi străine? Răspunsul e că poţi avea un job mai bine plătit. O spune Roxana, o tânără de 29 de ani, care a ajuns la un salariu de mii de euro, în doar câţiva ani.

Roxana Gogorici – Inginer DevOps, Olanda:  Vorbesc, pe lângă română, spaniolă, puţin germană, engleză, evident şi acum învăţ olandeză. Te ajută foarte mult în comunicaţiile cu ceilalţi, te ajută foarte mult în legăturile cu, clienţii de la muncă.

Când vorbeşti minim 2 limbi, memoria ta este mai stimulată, eşti mai atent, mai focusat şi ai capacitatea de a elimina informaţiile irelevante la care eşti expus zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici