Vrancea: Un bătrân a murit vineri incendiat în propria cameră. Pompierilor le-a luat 90 de minute ca să stingă focul

  • Un bătrân de 75 de ani din judeţul Vrancea a murit după ce camera acestuia a luat foc
  • Pompierii au stins incendiul după 90 de minute incendiul izbucnit în camera de 16 metri pătraţi
39 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Un bătrân a murit vineri incendiat în propria cameră. Pompierilor le-a luat 90 de minute ca să stingă focul

Vracea: Un bătrân a murit vineri incendiat în propria cameră, după ce pompierilor le-a luat 90 de minute ca să stingă focul

Un bătrân de 75 de ani din judeţul Vrancea a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în camera în care dormea. Victima a fost găsită de pompierii chemaţi să stingă focul care cuprinsese întreaga încăpere, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Incidentul s-a produs vineri în satul Piscu Radului din comuna vrânceană Vizantea. Trei echipaje de pompieri s-au deplasat la locuinţa cuprinsă de flăcări. Intervenţia a ţinut 90 de minute, iar, la final, pompierii au găsit cadavrul bătrânului.
 
„Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 08.30. Ajunşi la faţa locului, pompierii au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta în interiorul unei camere de locuit. Forţele de intervenţie, în cooperare cu SVSU Vizantea, au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ 90 de minute. În urma evenimentului, au ars bunurile dintr-o cameră de locuit, în suprafaţă de circa 16 metri pătraţi. Din nefericire, în interior a fost găsită o victimă decedată, de sex masculin, în vârstă de 75 de ani”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
 
Specialiştii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici