Vreme de plajă în week-end | Meteorologii anunţă temperaturi ridicate, valabile vineri şi sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteorologică, valabilă vineri şi sâmbătă, în acest interval, vremea urmând să fie călduroasă în toate regiunile şi, local, caniculară, temperaturile ajungând, izolat, chiar la 37 de grade Celsius.

565 afișări
Imaginea articolului Vreme de plajă în week-end | Meteorologii anunţă temperaturi ridicate, valabile vineri şi sâmbătă

Vreme de plajă în week-end | Meteorologii anunţă temperaturi ridicate, valabile vineri şi sâmbătă

„În intervalul menţionat, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară vineri în regiunile sudice şi sud-vestice, iar sâmbătă în toate zonele de câmpie şi de podiş. Se vor înregistra temperaturi maxime de 34...36 de grade, iar în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în special în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest”, potrivit ANm

Sursa citată arată că, în cursul zilei de duminică, în Sudul, Centrul şi Estul ţării vremea se va menţine călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu temperaturi maxime de 34…35 de grade. În regiunile vestice instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici