Vremea închisă în week-end. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Cerul va fi temporar noros şi izolat va ploua slab în sudul şi în estul ţării, iar la munte vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, informează ANM.

512 afișări
Imaginea articolului Vremea închisă în week-end. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

SÂMBĂTĂ 

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, noaptea, în sudul Banatului  şi pe litoral. Temperatura aerului se va menţine la valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 8 şi 16 grade şi minime între -1 şi 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până la -5...-6 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, spre 9 grade.

Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, local în centrul şi în sud-vestul ţării şi izolat în celelalte regiuni.Vântul va avea intensificări în regiunile sudice cu viteze la rafală de 45...55 km/h, local peste 60 km/h în sud-est, iar în Dobrogea va suflă tare, cu peste 80...90 km/h. În restul teritoriului cerul va avea înnorări temporare, iar ploile vor fi izolate.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest; minimele termice vor fi cuprinse 1 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă şi, mai ales în nord şi centru, se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului, apropiată de normalul perioadei, va avea maxima de 14...15 grade şi minima de 4...6 grade. 

 
DUMINICĂ
 
ÎN ŢARĂ
 
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice şi estice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar şi în Banat şi în nordul Moldovei, însă la cote mai reduse.
 
Temperatura aerului va avea în continuare valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu maxime ce se vor încadra între 9 şi 16 grade şi minime între -2 şi 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Va fi ceaţă, local în centrul şi în sudul teritoriului şi izolat în rest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici