Vremea se va răci. PROGNOZA METEO vineri, în ţară şi în Bucureşti

Vineri, vremea se va răci, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime, se vor încadra între -7 şi 3 grade. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii ziua în centrul, sudul şi estul ţării şi izolat în rest, iar noaptea în centru şi nord-est.

910 afișări
Imaginea articolului Vremea se va răci. PROGNOZA METEO vineri, în ţară şi în Bucureşti

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO vineri, în ţară şi în Bucureşti

Acestea vor fi sub formă de ploaie în Dobrogea, predominant ploaie în jumătatea de sud a Moldovei, mixte în Muntenia şi mai ales sub formă de ninsoare în celelalte regiuni.

La munte va ninge, iar în zona înaltă vântul va spulbera şi va viscoli ninsoarea. Cantităţile de precipitaţii pot depăşi izolat 15 l/mp cu precădere în zona de munte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în sud şi sud-est cu viteze de până la 50...55 km/h, iar pe litoral şi pe crestele montane va mai depăşi la rafală 70 km/h.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va răci, astfel încât temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în prima parte a zilei temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat, ziua.

LA MUNTE

Vremea se va răci, iar cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei va ninge pe arii extinse în Carpaţii Meridionali şi Orientali şi local în cei Occidentali. Noaptea va mai ninge în Carpaţii Orientali, iar în restul zolelor montane ninsorile se vor restrânge ca arie. Cantităţile de precipitaţii pot depăşi izolat 15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze de până la 50...55 km/h, iar în zona înaltă va spulbera şi va viscoli ninsoarea.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici