Video Zeci de susţinători şi protestatari, la sediul PSD. Un bărbat, amendat de jandarmi/ Dragnea: "Cunosc vocea şi portavocea, cunosc şi textele" | VIDEO

Zeci de persoane, protestatari, dar şi susţinători ai PSD, s-au strâns, luni, la sediul partidului, în contextul întâlnirii dintre Liviu Dragnea şi bărbatul care l-a provocat să îşi facă un selfie, care a adus o ladă de bere pentru a îşi onora pariul. Un protestatar a fost amendat.

1152 afișări

În faţa PSD s-au strâns atât protestatari, cât şi susţinători, aceştia având schimburi de replici.

"Protestatar: Penalii trebuie să se ducă acolo unde trebuie. Pentru că scrie în Constituţie că toţi suntem egali în faţa legii. Aveţi demnitate, aveţi onoare pentru că au murit înaintaşii noştri pentru libertate, pentru demnitate. Gândiţi-vă la viitorul nepoţilor dumneavoastra. Ce vreţi să se întâmple cu nepoţii, vreţi să plece din ţară din cauza unor infractori nenorociţi? Nu pot să îi las, nu ma lasă sângele meu de român. Veţi fi traşi la răspundere de copiii şi nepoţii dumneavoastră. O să plece în pribegie, în ţări străine să muncească, să fie sluga altora pe 1000 de eroe pe lună, bani care puteau să îi ia în ţara lui sfântă?

Suţinător PSD: Dar Băsescu a ce a făcut?

Protestatar: Nu am eu treabă cu Băsescu. Nu este nicio politică. Eu nu am nimic cu dumneavoastră! Eu am probleme cu infractorul ăsta. Aici e vorba de viitorul României, au preluat o ţară ci 0,72% inflaţie şi avem 6% acum.

Suţinator PSD: Infractorul ăsta l-am votat noi.

Protestatar: Aveţi toată stima de la mine pentru părul alb şi mustţa albă pe care o aveţi, dar va dau un sfat. Atunci când vă uitaţi la TV, luaţi informaţii de pe toate posturile de ştiri şi atunci gândiţi cu creierul dumneavoastră pe care îl mai aveţi", este una dintre discuţiile dintre cei prezenţi.

"Am venit aici ca să îmi semneze acest infractor petiţia fară penali în funcţiile publice. Este o iniţiativă cetăţenească. Nu vor să îmi dea drumul", a mai spus Ion Ene.

Unul dintre protestatari a fost amendat de jandarmi.

În faţa sediului PSD a fost prezent şi Mălin Bot.

"Cunosc vocea şi portavocea, cunosc şi textele", a spus liderul PSD referitor la contestatari.

Întrebat dacă le duce mici, Dragnea a spus: "Păi tu poţi mânca mici şi să strigi la portavoce? Au grijă cei care îl şi încurajează".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici