Patru persoane dintr-o comună din Constanţa, atacate de albine sălbatice

Patru persoane aflate într-o căruţă în comuna Istria, judeţul Constanţa, au fost atacate, luni după-amiază, de albine sălbatice. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

600 afișări
Imaginea articolului Patru persoane dintr-o comună din Constanţa, atacate de albine sălbatice

Patru persoane dintr-o comună din Constanţa, atacate de albine sălbatice

Cadrele medicale de la Ambulanţa din Constanţa au fost solicitate să intervină, luni după-amiază, în comuna Istria din judeţul Constanţa, unde patru persoane, aflate într-o căruţă, şi calul de la atelaj, ar fi fost atacate de albine, chiar la marginea localităţii.

Ajunse la faţa locului, cadrele medicale au precizat că o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar aceasta a refuzat să fie transportată la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Se pare că albinele care au atacat atelajul erau sălbatice, iar oamenii mai mult s-au speriat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici