A început returul Ligii a 2-a la fotbal: U Cluj s-a impus în deplasare la Târgu Jiu

  • Primele două meciuri din 2021 din Liga a 2-a la fotbal masculin s-au jucat joi, în etapa a 16-a.
  • ASU Poli Timişoara s-a impus pe teren propriu, în timp ce U Cluj a adus trei puncte din deplasare.
231 afișări
Imaginea articolului A început returul Ligii a 2-a la fotbal: U Cluj s-a impus în deplasare la Târgu Jiu

Sursa foto: Mediafaxfoto

ASU Poli Timişoara - Gloria Buzău 2-0 (0-0) Timişorenii erau favoriţi în acest prim meci al returului Ligii a 2-a, prin prisma locului 4 din clasament. Pe un teren relativ greoi, afectat de ninsorile din ultima vreme, s-a impus echipa mai solidă. Bănăţenii au marcat ambele goluri din faze fixe, în minutele 61 şi 68, prin Mera şi Codrea, urcând temporar pe locul 2 în clasament, de unde pot fi înlăturaţi de o victorie a Rapidului în faţa Ripensiei Timişoara.

ACS Viitorul Târgu Jiu - Universitatea Cluj 1-2 (0-1) Universitatea Cluj a debutat cu dreptul în returul Ligii a 2-a, învingând în deplasare pe ocupanta locului doi în vacanţa de iarnă şi confirmând jocul bun din Cupa României, când a eliminat pe UTA Arad.

Pentru ardeleni ambele goluri au fost marcate de Sergio Ribeiro. Primul a venit după o acţiune rapidă în flancul drept al lui Pârvulescu, care a centrat în mijlocul careului, de unde Ribeiro a şutat pe centrul porţii, iar al doilea a fost marcat din lovitură de pedeapsă. Gorjenii şi-au revenit puţin după primirea celor două goluri, dar nu au mai reuşit să marcheze decât o singură dată, prin Paraschiv, în minutul 77.

U Cluj a urcat, cel puţin temporar, pe loc de play-off, în timp ce Târgu Jiu a căzut de pe 2 pe 3 şi ar mai putea coborâ cel puţin un loc până la finele etapei.

Programul etapei a 16-a, Liga a 2-a

Sâmbătă, 20 februarie:
Aerostar Bacău - Unirea Slobozia
Fotbal Comuna Recea - Concordia Chiajna
CSM Slatina - CS Mioveni
FK Csikszereda - CSM Reşiţa
Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa

Duminică, 21 februarie
FC Rapid - Ripensia Timişoara

Marţi, 23 februarie
Petrolul Ploieşti - Metaloglobus Bucureşti

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici