Accidentată, Irina Begu a cedat în două seturi în faţa rusoaicei Blinkova, pe iarba londoneză

Irina Begu s-a accidentat la spate în timpul meciului din turul secund de la Wimbledon, împotriva rusoaicei Anna Blinkova, şi tot ce a putut face a fost să rămână în meci şi limiteze proporţiile scorului. S-a descurcat onorabil, dând chiar semne că ar putea să revină în joc.

193 afișări
Imaginea articolului Accidentată, Irina Begu a cedat în două seturi în faţa rusoaicei Blinkova, pe iarba londoneză

În cele din urmă, Blinkova s-a impus cu 7-5, 6-3, după o oră şi 55 de minute de joc.

Primul set a fost unul cu adevărat disputat, în care din 18 mingi de break au fost valorificate doar 3, dintre care 2 de către rusoaică, ultimul pe final, când Begu a început să dea semne de slăbiciune.

La pauza dintre seturi, românca a solicitat intervenţia fizioterapeutului, imaginile dând de înţeles că are o problemă fizică în zona lombară.

Probleme care s-au reflectat apoi în debutul setuui secund, când Begu a fost condusă cu 3-0. Ea a reuşit două rebreak-uri, însă în cele din urmă a cedat, vizibil afectată fizic.

Penru accederea în turul secund la Wimbledon, Begu va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi 98.600 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici