Real Madrid l-a prezentat vineri oficial pe Arda Güler, noul jucător al „galacticilor”

Arda Güler a fost prezentat ca noul jucător al echipei Real Madrid în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri la Real Madrid City şi care a început cu proiecţia unui videoclip cu cele mai bune imagini cu jucătorul.

268 afișări
Imaginea articolului Real Madrid l-a prezentat vineri oficial pe Arda Güler, noul jucător al „galacticilor”

Fenerist.com, Facebook

"Astăzi continuăm să consolidăm prezentul şi viitorul echipei noastre. Continuăm să construim un proiect sportiv pe care îl considerăm strategic şi fundamental pentru a putea reveni la succesele pe care le-am obţinut în ultimii ani.", a spus Florentino Pérez în discursul său de prezentare.

"Din acest motiv, astăzi este, de asemenea, o zi foarte specială pentru noi. Pentru că a sosit un tânăr jucător care visează la succes în lumea fotbalului alături de Real Madrid. Un jucător cu un talent enorm şi care, în mod firesc, a fost dorit de marile cluburi din fotbalul european.

Talentul şi munca depusă ţi-au adus un loc la cel mai iubit şi admirat club din lume. Începând de astăzi, eşti un jucător al lui Real Madrid. Îţi urăm bun venit şi îţi mulţumim că ai ales această insignă şi acest tricou pentru a-ţi scrie propria istorie.

La doar 18 ani, ţi-ai împlinit deja unul dintre cele mai mari visuri din viaţa ta. Ai venit la Real Madrid, clubul care a câştigat 14 Cupe Europene."

În replică, Arda Güler a spus, citat de site-ul oficial al clubului:

"În primul rând, aş vrea să mulţumesc familiei mele şi tuturor oamenilor care au contribuit la acest moment. De asemenea, vreau să îi mulţumesc preşedintelui clubului pentru cuvintele sale frumoase. Vreau să devin o legendă a clubului precum Di Stéfano".

Înainte de ceremonia de prezentare, Arda Güler a semnat un nou contract pe şase sezoane în sala de consiliu a clubului Real Madrid City, însoţit de preşedintele clubului, Florentino Pérez. După semnare, el a primit un ceas, o replică a stadionului Santiago Bernabéu şi un tricou cu numele său şi numărul 24.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici