Adidas suspendă orice activitate de marketing cu Suarez în timpul CM

Firma de echipament sportiv adidas a suspendat orice activitate de marketing în timpul Cupei Mondiale cu atacantul uruguayan Luis Suarez, care a fost sancţionat dur de FIFA pentru că a muşcat un adversar.

195 afișări
Imaginea articolului Adidas suspendă orice activitate de marketing cu Suarez în timpul CM

Adidas suspendă orice activitate de marketing cu Suarez în timpul CM (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu acceptăm comportamentul recent al lui Luis Suarez şi îi reamintim nivelul înalt pe care îl aşteptăm de la jucătorii noştri. Nu avem niciun plan pentru a-l utiliza pe Suarez în vreo activitate de marketing în timpul Cupei Mondiale 2014. adidas susţine pe deplin decizia FIFA", a anunţat firma germană într-un comunicat.

Firma germană este sponsorul oficial al lui Suarez.

Responsabilul pentru relaţia cu presa a adidas la Sao Paulo, Mariana Ramos, a declarat că jucătorul "urma să fie prezent la fiecare activitate de promovarea a mărcii în timpul CM, însă, începând de joi, a fost exclus".

"Planurile pentru viitor, după Cupa Mondială, vor fi revăzute la finalul competiţiei", a adăugat Ramos.

FIFA a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că atacantul uruguayan Luis Suarez, care l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială, a fost suspendat nouă meciuri şi a primit o interdicţie de patru luni pentru orice activitate legată de fotbal. "Luis Suarez suspendat nouă meciuri oficiale şi cu interdicţie de patru luni pentru orice activitate legată de fotbal", se arată pe site-ul FIFA.

Suarez nu va avea acces în stadioane în perioada suspendării şi va trebui să achite o amendă de 100.000 de franci elveţieni.

Astfel, fotbalistul nu va mai putea evolua la această ediţie a Cupei Mondiale, chiar dacă echipa Uruguayului va ajunge în finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici