Adrian Mutu şi Mirel Rădoi, antrenorii momentului. România U21 rămâne neînvinsă după victoria cu Malta, scor 3-0

  • România U21 a învins Malta U21 cu 3-0
  • Au marcat Dennis Man, Valentin Costache şi Denis Haruţ
  • România U21 e pe locul 2 în grupa de calificare pentru EURO U21 2021
  • Naţionalele de tineret şi seniori sunt fără înfrângere în aceste preliminarii graţie antrenorilor Adrian Mutu şi Mirel Rădoi
693 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu şi Mirel Rădoi, antrenorii momentului. România U21 rămâne neînvinsă după victoria cu Malta, scor 3-0

Sursă foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Adi Mutu continuă parcursul perfect pe banca naţionalei de tineret a României. După victoria din Finlanda, tricolorii mici au câştigat şi cu Malta.

Naţionalele României termină această pauză internaţională fără înfrângere. Mirel Rădoi e şi el neînvins după un egal şi o victorie cu Irlanda de Nord şi respectiv Austria.

Adrian Mutu: Ne bucurăm, bineînţeles că ne simţim bine ca antrenori să fim lăudaţi, dar cum spuneam, eu cred că şi Mirel gândeşte la fel. Băieţii merită în primul rând lăudaţi pentru că ei sunt eroii principali.

Pentru puştii lui Mutu urmează „dubla” cu Ucraina şi Malta, în timp ce naţionala mare joacă barajul de calificare pentru EURO 2021 cu Islanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici