Adversara Soranei Cîrstea în turul al doilea de la Australian Open. Când va avea loc meciul

Tenismena americană Cori Gauff (67 WTA), în vârstă de 15 ani, a învins-o pe conaţionala Venus Williams (55 WTA), fost lider mondial, luni, şi s-a calificat în turul secund de la Australian Open, acolo unde o va întâlni pe Sorana Cîrstea.

232 afișări
Imaginea articolului Adversara Soranei Cîrstea în turul al doilea de la Australian Open. Când va avea loc meciul

Sursa FOTO: Hepta.ro

Cori Gauff a trecut în două seturi de adversara sa, care este cu 24 de ani mai în vârstă, scor 7-6 (5), 6-3. Partida s-a încheiat după o oră şi 37 de minute.

Pentru Gauff a fost a doua victorie obţinută din toate atâtea meciuri contra lui Venus Williams, după cea din primul tur de la Wimbledon 2019, când sportiva de 15 ani se impunea tot în două seturi, scor 6-4, 6-4.

În runda secundă de la Australian Open, Cori Gauff se va duela cu Sorana Cîrstea, cea care a trecut în primul tur de Barbora Strycova, scor 6-2, 7-6 (5). Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, însă Gauff s-a duelat cu o altă româncă, în 2019, la Wimbledon, când Simona Halep câştiga în două seturi meciul din optimi şi incheia parcursul entuziasmant al jucătoarei de 15 ani.

Meciul dintre Sorana Cîrstea şi Cori Gauff ar urma să aibă loc miercuri dimineaţă, la o oră care va fi stabilită ulterior de către organizatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici