Alexandru Pelici va prelua FC Braşov

Tehnicianul Alexandru Pelici va prelua formaţia FC Braşov, după ce a ajuns la un acord cu patronul grupării braşovene, Ioan Neculaie.

184 afișări
Imaginea articolului Alexandru Pelici va prelua FC Braşov

Tehnicianul Alexandru Pelici (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Pelici, care a antrenat ultima oară pe Metalul Reşiţa, va fi prezentat oficial astăzi în cadrul unei conferinţe de presă la ora 14.30.

La FC Braşov, Pelici îl înlocuieşte pe Aurel Ţicleanu, care şi-a anunţat plecarea, sâmbătă, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, din etapa a opta a Ligii I. Ţicleanu preluase FC Braşov la 19 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici