Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, medaliate cu bronz la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf

Sportivele române Alina Dumitru şi Corina Căprioriu au obţinut medaliile de bronz ale categoriilor 48 de kilograme, respectiv 57 de kilograme, sâmbătă, la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf, informează site-ul oficial al competiţiei.

82 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, medaliate cu bronz la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf

Alina Dumitru şi Corina Căprioriu, medaliate cu bronz la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru a trecut în rundele preliminare de Luz Alvarez (Columbia), Sumeyye Akkus (Turcia) şi Severine Pesch (Germania). În semifinale, românca a fost învinsă de Charline Van Snick, din Belgia. Tot la 48 de kilograme, Carmen Bogdan s-a impus în primul meci, cu Julia Pohl (Germania), însă l-a pierdut pe al doilea din rundele preliminare, cu Birgit Ente (Olanda).

Corina Căprioriu s-a impus la categoria 57 de kilograme în faţa sportivelor Juul Franssen (Olanda), Ana Leon (Mexic) şi Marlen Hein (Germania), dar a pierdut apoi semifinala cu japoneza Kaori Matsumoto. La aceeaşi categorie, Andreea Chiţu a învins-o pe Fatima Chakir (Maroc) în primul meci şi a fost învinsă în al doilea de portugheza Telma Monteiro.

La masculin 66 de kilograme, românul Laszlo Szoke a trecut în primul meci din rundele preliminare de Islam Baialinov, din Kârgâzstan, dar a fost învins în a doua confruntare a preliminariilor, de spanioul Sugoi Uriarte.

La categoria 73 de kilograme, Costel Danculea a câştigat două meciuri, cu brazilianul Marcelo Contini şi Raşit Kulbaiev din Kazahstan, şi a fost învins în al treilea, de belgianul Dirk Van Tichelt, tatând accederea în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici