Andreea Munteanu, medalie de aur la bârnă, bronz la sol, la Trofeo Citta di Jesolo la gimnastică

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur la bârnă şi pe cea de bronz la sol, Ştefania Stănilă clasându-se pe locul 5 în aceleaşi finale, la Trofeo Citta di Jesolo (Italia).

503 afișări
Imaginea articolului Andreea Munteanu, medalie de aur la bârnă, bronz la sol, la Trofeo Citta di Jesolo la gimnastică

Andreea Munteanu, medalie de aur la bârnă, bronz la sol, la Trofeo Citta di Jesolo la gimnastică (Imagine: Stefan Micsik/Arhiva Mediafax Foto)

Andreea Munteanu a câştigat medalia de aur în finala de la bârnă, fiind notată cu 14.833. Medalia de argint a revenit italiencei Elisa Meneghini (14.200), iar cea de bronz sportivei americane Alyssa Baumann (14.200). În aceeaşi finală la senioare, cea de-a doua reprezentantă a României, Ştefania Stănilă s-a clasat pe locul 5 (13.700).

În finala de la sol, Andreea Munteanu a fost notată cu 13.967 puncte, cu care a cucerit medalia de bronz, cea de aur revenind gimnastei americane Mykayla Skinner (14.533), iar cea de argint compatrioatei sale, Kyla Ross (14.233). În aceeaşi finală, Ştefania Stănilă, s-a clasat tot pe locul 5 (13.633).

Sâmbătă, Andreea Munteanu şi Ştefania Stănilă s-au clasat pe locurile 13, respectiv 14, în concursul individual-compus, în timp ce echipa de junioare a României a cucerit medalia de argint a competiţiei, în componenţa Laura Jurcă, Andra Butuc, Ştefania Orzu, Asiana Peng, Andra Stoica şi Andreea Iridon (punctaj total de 212,900 puncte).

Concursul Trofeo Citta de Jesolo, la care participă gimnaste senioare şi junioare din Italia, SUA, Japonia, Australia şi România, continuă duminică cu celelalte finale pe aparate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici