Andrei Mărgăritescu a părăsit arestul, după 24 de ore

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu a părăsit, după 24 de ore, arestul Direcţiei Cercetări Penale, miercuri, în jurul orei 19.30, el refuzând să facă declaraţii reporterilor şi plecând în maşina avocatului său, iar după 200 de metri a coborât şi s-a urcat într-un BMW.

50 afișări
Imaginea articolului Andrei Mărgăritescu a părăsit arestul, după 24 de ore

Andrei Mărgăritescu a părăsit arestul, după 24 de ore (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cum a ieşit de pe poarta arestului, Andrei Mărgăritescu a urcat rapid în maşina avocatului său, Cristian Sârbu.

Apărătorul a susţinut că totul a fost o întâmplare nefericită, că se putea întâmpla oricui o astfel de situaţie şi că, în opinia sa, până în acest moment, a demonstrat nevinovăţia clientului său.

Întrebat dacă Mărgărirtescu ar fi recunoscut că avea cunoştinţă de faptul că a achiziţionat o maşină furată, Sârbu a respins această ipoteză, arătând că dinamovistul nu a făcut declaraţii procurorilor pe motiv că apărătorul nu era la Direcţia Furturi Auto şi că odată ajuns avocatul, la instanţă, a dat o declaraţie detaliată despre cum a ajuns să cumpere autoturismul Audi A8.

Sârbu a subliniat faptul că Mărgăritescu a cumpărat de bună-credinţă maşina, iar în urma verificărilor poliştilor ar fi reieşit că actele erau în regulă şi că, până la acest moment, nicio probă din dosar nu probează vinovaţia clientului său faţă de acuzaţia de tăinure.

Sârbu a plecat cu Mărgăritescu în aceeaşi maşina, care a fost urmată de mai multe autoturisme, între care şi un BMW, în care, ulterior, sportivul s-a urcat.

Marţi noaptea, Tribunalul Bucureşti a decis ca mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu să fie cercetat în libertate pentru tăinuire în dosarul privind furtul unor maşini de lux, iar în cazul celorlalţi şase reţinuţi a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici