Andy Murray, fost număr unu mondial în tenis, operat la şold

Fostul lider mondial în tenis Andy Murray a fost supus unei intervenţii chirurgicale la şold, la Londra.

725 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, fost număr unu mondial în tenis, operat la şold

Andy Murray, fost număr unu mondial în tenis, operat la şold

"Acum am un şold metalic... Mă simt puţin rănit şi zdruncinat în acest moment, însă sper că acesta va fi sfârşitul durerilor mele la şold", a scris Murray pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hospital.

A post shared by Andy Murray (@andymurraytennisplayer) on

Oct 5, 2013 at 3:50am PDT

 

Murray a efectuat o operaţie la şold şi acum un an şi nu a mai ajuns de atunci la forma care l-a consacrat. Acum, la Australian Open, a fost eliminat din primul tur şi a anunţat că acest turneu ar putea fi ultimul al carierei. "Nu mă simt deloc bine. Am făcut tot ce a depins de mine, însă am dureri mari. Nu mai suport durerea. Nu mai vreau să joc aşa. Mai pot juca la un anumit nivel, însă nu unul de care pot fi mulţumit. Nu e însă vorba numai de asta.

Nu mai pot îndura durerea. În decembrie, am vorbit cu echipa mea şi le-am spus că nu mai pot continua în ritmul ăsta. Cred că mai pot rezista până la Wimbledon, acolo aş vrea să spun stop. Nu sunt însă convins că o să pot face asta. Acesta ar putea fi ultimul meu turneu", a spus atunci Andy Murray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici