Andy Murray îşi lansează o agenţie de impresariat care se va numi "77"

Scoţianul Andy Murray, primul britanic învingător la Wimbledon din 1936, îşi va înfiinţa o agenţie de impresariat care se va numi "77", de la anii trecuţi între izbânda sa şi cea a lui Fred Perry, dar şi data în care a câştigat turneul, 7 iulie, informează Daily Record.

115 afișări
Imaginea articolului Andy Murray îşi lansează o agenţie de impresariat care se va numi "77"

Andy Murray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andy Murray a anunţat, marţi seară, că îşi va lansa noua agenţie, care va include mai multe academii de tenis, dar va impresaria şi mai mulţi jucători din topul mondial.

"Noua companie îmi va acorda mai multă libertate, dar şi şansa de a fi mai implicat în afacerile mele. Am alături de mine o echipă în care am încredere, atât pe teren cât şi în afara lui, ceea ce îmi va permite să mă concentrez la tenis", a spus Murray.

Câştigător în trei turnee de Grand Slam, în probele de dublu, indianul Mahesh Bhupathi va face şi el parte din echipa lui Murray, urmând să se ocupe de piaţa asiatică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici