Anghelache: Există oferte pentru mai mulţi jucători, eu aş vrea să plece cinci

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că are oferte concrete de transfer pentru mai mulţi fotbalişti şi că ar dori să se realizeze cinci plecări.

99 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Există oferte pentru mai mulţi jucători, eu aş vrea să plece cinci

Constantin Anghelache (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Există oferte de transfer pentru mai mulţi jucători şi vom decide cine pleacă. Eu aş vrea să plece şi cinci, dar e posibil să nu plece niciunul. Deocamdată totul este confidenţial până se reglementează toate datele de transfer. Se fac tot felul de campanii şi oamenii solicită confidenţialitate. Nu poţi să baţi toba pentru că oamenii se supără. Dacă e posibil să plece un jucător de la noi şi spun că pleacă şi apoi se întâmplă să nu se realizeze se supără", a declarat Anghelache.

Oficialul grupării dinamoviste a precizat că este posibil ca în vară atacantul George Ţucudean să se întoarcă la formaţia belgiană Standard Liege: "În ceea ce-l priveşte pe Ţucudean, el are o clauză şi vom vedea ce face până în vară. Probabil se va întoarce la Standard Liege".

În acest context, Constantin Anghelache a declarat că până la finalul perioadei de transferări va mai aduce un atacant în afara polonezului Kamil Bilinski. "Am spus-o şi o mai spun, voi transfera încă un atacant în afară de Bilinski, în această perioadă de transferări, până pe 26 ianuarie, când se încheie. În Bilinski avem mare încredere, vom vedea cum se va adapta. Abia i-am croit actele, urmează să facă vizita medicală pe 9 ianuarie, când vine în ţară. Sperăm ca totul să fie în regulă", a mai spus Anghelache.

Atacantul polonez Kamil Bilinski, în vârstă de 26 de ani, a mai evoluat în cariera sa la Wisla Plock şi în Lituania, la Zalgiris Vilnius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici