Anglia, învinsă de Australia şi eliminată de la Cupa Mondială de rugby, pe care o găzduieşte. Lancaster: Suntem absoluţi şocaţi, ne-am dezamăgit fanii şi ţara

Reprezentativa Angliei a fost învinsă, sâmbătă, pe Twickenham, scor 33-13, de selecţionata Australiei şi a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială pe care o găzduieşte. Selecţionerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat că jucătorii săi sunt absolut şocaţi şi extrem de dezamăgiţi, după înfrângere.

787 afișări
Imaginea articolului Anglia, învinsă de Australia şi eliminată de la Cupa Mondială de rugby, pe care o găzduieşte. Lancaster: Suntem absoluţi şocaţi, ne-am dezamăgit fanii şi ţara

Anglia, învinsă de Australia şi eliminată de la Cupa Mondială de rugby

Potrivit presei internaţionale, pentru prima oară în istoria Cupei Mondiale o ţară organizatoare părăseşte competiţia încă din faza grupelor.

Selecţionerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi sunt absolut şocaţi şi extrem de dezamăgiţi, după înfrângerea suferită.

"Suntem absolut şocaţi. Suntem eliminaţi...Nu avem cuvinte pentru a ne descrie dezamăgirea. Am avut suporteri fantastici şi i-am dezamăgit. Ne-am dezamăgit ţara. Am învins Fiji cu patru eseuri şi am condus cu zece puncte Ţara Galilor, dar nu am reuşit să câştigăm. Acel meci ne-a costat foarte scump", a afirmat Lancaster.

Anglia va mai juca la Cupa Mondială în 10 octombrie, cu Uruguay, tot atunci Australia urmând să întâlnească Ţara Galilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici