Antrenor Avântul Bârsana: Vom încerca să nu ne facem de râs în meciul cu Steaua

Antrenorul-jucător al echipei din liga a IV-a Avântul Bârsana, Teodor Ştefanca, a declarat, luni, că i s-a îndeplinit visul de a juca împotriva Stelei în Cupa României şi că formaţia sa va încerca să nu se facă de râs în partida de la Bucureşti.

658 afișări
Imaginea articolului Antrenor Avântul Bârsana: Vom încerca să nu ne facem de râs în meciul cu Steaua

Antrenor Avântul Bârsana: Vom încerca să nu ne facem de râs în meciul cu Steaua (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Sunt stelist de mic şi am declarat că prima mea dorinţă după ce ne-am calificat în 16-imi a fost să picăm cu Steaua. Acum mi s-a îndeplinit visul. Ne pregătim ca să venim la Bucureşti şi să jucăm bine. Trebuie să recunoaştem că în faţa Stelei nu avem nicio şansă, dar nu vrem să ne facem de râs. Diferenţa de valoare este uriaşă. Noi venim la Bucureşti să încercăm să facem faţă jucătorilor de la Steaua. Este un moment special şi unic pentru comunitate, este o sărbătoare pentru noi", a spus Ştefanca la Sport.ro. Pe lângă faptul că este antrenorul echipei, acesta evoluează ca atacant şi este viceprimar al comunei Bârsana din judeţul Maramureş.

Campioana Steaua Bucureşti va juca în 16-imile Cupei României cu formaţia de liga a patra Avântul Bârsana, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, luni, la Casa Fotbalului. În faza anterioară, Avântul a eliminat pe Gloria Bistriţa (liga a II-a), după ce a câştigat cu scorul de 3-2, pe teren propriu.

Meciurile din 16-imile Cupei României vor avea loc în 25 septembrie, cu începere de la ora 16.00, cu excepţia jocurilor televizate, acestea urmând să se dispute în zilele de 24/25/26 septembrie, după caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici