Antrenor Botev Plovdiv: Oferta Stelei pentru Hamza nu ne satisface

Antrenorul formaţiei Botev Plovdiv, Velislav Vuţov, a declarat, joi într-o conferinţă de presă că gruparea bulgară nu este mulţumită de oferta venită de la Steaua Bucureşti pentru transferul atacantului tunisian Younes Hamza, informează publicaţia topsport.bg.

125 afișări
Imaginea articolului Antrenor Botev Plovdiv: Oferta Stelei pentru Hamza nu ne satisface

Younes Hamza (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am încredere în noii jucători, sunt fotbalişti de clasă. Există o tensiune în cadrul echipei, dar ea tinde să se estompeze. Nu îi putem opri să plece pe cei care doresc să plece şi au oferte bune. Oferta pentru Hamza nu ne satisface", a declarat Vuţov.

Conform presei bulgare, Botev Plovdiv ar fi cerut suma de 400.000 de euro pentru transferul lui Hamza, dar Steaua este dispusă să plătească doar jumătate din această sumă, o a doua tranşă urmând a fi achitată dacă va intra în grupele Ligii Campionilor.

Gruparea bulgară Botev Plovdiv traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, mai mulţi jucători exprimându-şi dorinţa de a se transfera în ultima perioadă. Aşa cum a fost cazul fundaşului Srgian Luchin, care a fost achiziţionat de Steaua contra sumei de 300.000 de euro, conform presei bulgare.

În vârstă de 28 de ani, Hamza Younes a fost transferat în iarnă de gruparea Petrolul Ploieşti la Botev Plovdiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici