Antrenorul secund al lui Juventus Torino, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare

Antrenorul secund al echipei Juventus Torino, Massimo Carrera, a fost condamnat, marţi, la doi ani şi şase luni de închisoare pentru uciderea din imprudenţă a două studente într-un accident rutier produs în noaptea de Anul Nou 2011.

182 afișări
Imaginea articolului Antrenorul secund al lui Juventus Torino, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare

Massimo Carrera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În accidentul produs pe autostrada 4, între localităţile Dalmine şi Bergamo, şi-au pierdut viaţa două sudentede 23 de ani, Chiara Varani şi Patrizia Paninforni. Ele se aflau într-un autoturism Ford Ka când au fost lovite de un Mercedes clasa R, condus cu o viteză de 119 kilometri/oră de antrenorul secund de la Juventus.

Procurorul a cerut o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare fără acordearea de circumstanţe atenuante, deoarece Massimi Carrera nu s-a prezentat la audieri şi a negat responsabilitatea uciderii celor două tinere, informează Gazzetta dello Sport.

Avocaţii antrenorului, Luigi Chiappero şi Roberto Bruni, au solicitat achitarea clientului lor, susţinând că acesta nu ar fi putut evita accidentul din cauza vizibilităţii reduse.

Massimo Carrera, în vârstă de 49 de ani, şi-a început cariera de antrenor în 2009 la formaţia de juniori a clubului din Torino, iar din 2012 a devenit secundul lui Antonio Conte la prima echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici