Arbitri adiţionali la cinci meciuri din cadrul fiecărei etape a returului Ligii I

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat folosirea arbitrilor adiţionali la cinci din cele nouă partide ale fiecărei etape din returul Ligii I, ediţia 2014-2015, informează site-ul oficial al FRF.

118 afișări
Imaginea articolului Arbitri adiţionali la cinci meciuri din cadrul fiecărei etape a returului Ligii I

Arbitri adiţionali la cinci meciuri din cadrul fiecărei etape a returului Ligii I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, CCA va delega arbitri adiţionali şi la meciurile din semifinalele şi finala Cupei României Timişoreana.

"Comitetul de Urgenţă aprobă delegarea de către Comisia Centrală a Arbitrilor a arbitrilor adiţionali pentru un număr de cinci jocuri/etapă, jocuri ce vor fi stabilite de către Liga Profesionistă de Fotbal şi pentru semifinalele şi finala Cupei României. Sumele aferente costurilor generate de utilizarea sistemului cu arbitri adiţionali vor fi suportate din fondurile alocate de UEFA în acest scop", se menţionează pe site-ul citat.

Arbitri adiţionali au mai fost folosiţi în Liga I în partidele din returul ediţiei 2013-2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici