Argăseală: Cerem demisia conducerii CCA

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni seară, că gruparea stelistă va cere demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), după prestaţia arbitrului Istvan Kovacs la meciul cu ASA Târgu Mureş, din etapa a XXII-a a Ligii I.

102 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Cerem demisia conducerii CCA

Argăseală: Cerem demisia conducerii CCA (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Noi cerem demisia conducerii CCA. Ei erau în cunoştinţă de cauză legat de atitudinea pe care domnul Istvan Kovacs a avut-o în meciurile cu Steaua. Existau precedente şi nu trebuia să fie delegat la acest meci", a declarat Argăseală la Digisport.

Anterior, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF de luni dmineaţă, Argăseală a afirmat că aşteaptă explicaţii în privinţa arbitrajelor din ultima perioadă. "Am ridicat problema arbitrajului în Comitetul Executiv şi am cerut convocarea Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru că mi se pare normal să ni se dea o explicaţie vizavi de modul în care s-a arbitrat până acum, nu neapărat la meciul Steaua cu ASA Târg Mureş. Aşteptăm explicaţii în şedinţa următoare a Comitetului Executiv", a menţionat Valeriu Argăseală.

FC Steaua a criticat dur, pe site-ul oficial, arbitrajul brigăzii conduse de Isvan Kovacs, pe care îl consideră a fi fost unul "scandalos", influenţând rezultatul meciului din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XII-a Ligii I.

"Campionii României au pierdut prima partidă în deplasare din campionatul intern după aproape doi ani, 1-0 la Targu-Mureş, în urma unui arbitraj scandalos al lui Istvan Kovacs, care a lăsat un gust amar tuturor celor care au urmărit partida", notează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici