Argint pentru România la sanie în Cupa Mondială de la Calgary, Canada

Echipa naţională de sanie juniori a României a cucerit medalia de argint în prima etapă de Cupă Mondială de la Calgary, Canada, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1024 afișări
Imaginea articolului Argint pentru România la sanie în Cupa Mondială de la Calgary, Canada

Argint pentru România la sanie în Cupa Mondială de la Calgary, Canada (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Sănierii Carmen Manolescu, Andrei Turea, Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun, legitimaţi la Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia şi antrenaţi de Alexandru Comşa, au obţinut argintul la prima etapă de Cupă Mondială destinată juniorilor, în concursul pe echipe.

Competiţia internaţională a fost strânsă, la start fiind prezente şapte ţări cu tradiţie în acest sport. Românii s-au clasat pe locul doi, după italieni, iar locul trei a fost ocupat de echipa Rusiei.

În proba pe echipe, sportivii iau startul unul după celălalt, în ordinea: simplu masculin, simplu feminin şi dublu. Aceeaşi echipă a României a participat în primăvara acestui an la Jocurile Olimpice de Tineret din Norvegia, unde s-a clasat pe locul şase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici