Griezmann, Messi şi Cristiano Ronaldo, finaliştii premiului FIFA Best Men's Player of the Year - VIDEO

Antoine Griezmann, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo sunt cei trei fotbalişti ajunşi în finala pentru premiul acordat de FIFA celui mai bun jucător al anului, informează site-ul oficial al forului mondial de conducere al fotbalului.

640 afișări
Imaginea articolului Griezmann, Messi şi Cristiano Ronaldo, finaliştii premiului FIFA Best Men's Player of the Year - VIDEO

Griezmann, Messi şi Cristiano Ronaldo, finaliştii premiului FIFA Best Men's Player of the Year (Imagine: publika.md)

Performanţele reuşite de atacatul în vârstă de 25 de ani, atât la naţionala Franţei, cât şi cu Atletico Madrid, echipa sa de club, l-au propulsat în finala pentru premiul de "Cel mai bun fotbalist al anului". Griezmann a jucat finala Ligii Campionilor şi ultimul act al Campionatului European, Leo Messi a fost artizanul titlului obţinut de Barcelona, în timp ce Cristiano Ronaldo a câştigat trofeul Ligii Campionilor, cât şi la Campionatul European.

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) anunţaseră încă de la începutul lunii lista celor 23 de fotbalişti din care se va alege câştigătorul premiului acordat celui mai bun jucător din lume în 2016.

Lista celor 23 de fotbalişti nominalizaţi la titlul de Fotbalistul anului 2016:

Sergio Aguero (Argentina/Manchester City)
Gareth Bale (Ţara Galilor/Real Madrid)
Gianluigi Buffon (Italia/Juventus)
Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid)
Kevin De Bruyne (Belgia/Manchester City)
Antoine Griezmann (Franţa/Atletico Madrid)
Zlatan Ibrahimovic (Suedia/Manchester United)
Andres Iniesta (Spania/Barcelona)
N’Golo Kante (Franţa/Chelsea)
Toni Kroos (Germania/Real Madrid)
Robert Lewandowski (Polonia/Bayern Munchen)
Riyad Mahrez (Algeria/Leicester City)
Lionel Messi (Argentina/Barcelona)
Luka Modric (Croaţia/Real Madrid)
Manuel Neuer (Germania/Bayern Munchen)
Neymar (Brazilia/Barcelona)
Mesut Ozil (Germania/Arsenal)
Dimitri Payet (Franţa/West Ham)
Paul Pogba (Franţa/Manchester United)
Sergio Ramos (Spania/Real Madrid)
Alexis Sanchez (Chile/Arsenal)
Luis Suarez (Uruguay/Barcelona)
Jamie Vardy (Anglia/Leicester City)

Câştigătorul premiului acordat la prima ediţie a The Best FIFA Football Awards va fi anunţat pe 9 ianuarie 2017, în cadrul unei gale ce se va desfăşura la Zurich.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici