ATP a anulat turneul de la Tel Aviv

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) a anulat, marţi, turneul de la Tel Aviv, care urma să aibă loc în perioada 15-21 septembrie, din cauza conflictului armat din zonă.

104 afișări
Imaginea articolului ATP a anulat turneul de la Tel Aviv

ATP a anulat turneul de la Tel Aviv (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cu părere de rău vă anunţăm că turneul ATP Tour de la Tel Aviv nu va mai avea loc în acest an. Din păcate, situaţia din regiune nu permite organizarea unui astfel de eveniment. Asigurarea securităţii jucătorilor, spectatorilor şi a celor implicaţi în organizarea acestui turneu este prioritatea noastră numărul unu. Ne dorim ca problemele din regiune să se încheie şi să putem organiza acest turneu anul viitor", a declarat Chris Kermode, preşedintele ATP.

"Regretăm decizia luată de ATP. Noi am făcut tot ce era posibil pentru a asigura reuşita acestui turneu în Israel. Au fost soluţionate toate problemele de oragnizare şi finanţare", a spus Asaf Tochmeir, preşedintele Federaţiei Israeliene de Tenis.

Competiţia de la Tel Aviv, care înlocuise în calendar întrecerea de la Sankt Petersburg, urma să devină primul turneu ATP organizat în Israel din 1996.

În războiul dintre Israel şi Hamas, început la 8 iulie, au decedat peste 1.850 de palestinieni, 64 de soldaţi şi trei civili israelieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici