Becali: I-am făcut o ofertă lui Boloni. Antrenorul spune că nu a primit nicio ofertă din partea Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat luni că prima opţiune pentru postul de antrenor la echipa din Bulevardul Ghencea este Ladislau Boloni, căruia i-a fost făcută o ofertă şi din partea căruia aşteaptă un răspuns până marţi. Antrenorul spune că nu a primit nicio ofertă de a prelua echipa Steaua.

226 afișări
Imaginea articolului Becali: I-am făcut o ofertă lui Boloni. Antrenorul spune că nu a primit nicio ofertă din partea Stelei

Becali: I-am făcut o ofertă lui Boloni. Antrenorul spune că nu a primit nicio ofertă din partea Stelei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"I-am făcut o ofertă lui Boloni, el este prima opţiune în acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe lună pentru un sezon, cu o primă de un milion pentru calificarea în Liga Campionilor. El mai are încă un bonus de 100.000 pe care îl poate câştiga foarte iuşor, printr-o calificare acum în grupele Ligii Europa", a declarat Becali.

Becali a spus că răspunsul este aşteptat în cursul acestei zile sau marţi.

Finanţatorul stelist a menţionat că dacă Ladislau Boloni va câştiga titlul Ligii I cu Steaua i se va prelungi contractul automat şi i se va dubla salariul. "Boloni a cerut oferta pe mail. Dacă el câştigă campionatul se dublează salariul şi se prelungeşte automat. Dacă nu, la revedere", a mai spus Becali.

Becali a precizat că oferta transmisă lui Boloni este valabilă doar pentru două zile. "I-am transmis că noi nu aşteptăm, să zică da sau nu. Că aşa l-am aşteptat şi pe Hagi dacă se duce la naţională, că eu ştiam, şi de asta nici n-am zis nicio vorbă. Să nu-l pun în postura să mă plimbe, să mă mintă. Prima opţiune e Boloni. Aşteptăm contraofertă, un răspuns de la el când o va primi. Spune «da», facem tot ce am zis pe hârtie", a explicat el.

El a adăugat că l-a ofertat pe Becali la sugestia managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica.

"Am spus că prefer un antrenor român, pentru că străin e un risc. L-am întrebat pe Meme şi mi-a zis că cel mai bun dintre toţi e Boloni, dar că am eu discuţii cu el. I-am zis că nu am nicio discuţie cu el. Mari jigniri nu au fost. I-am cerut numărul să-l sun. Dacă ziceam ceva urât, mi-era aiurea să-l sun. L-am sunat, nu mi-a răspuns. Mi-a zis Mihai că este la alergat. Mi-a zis Mihai că dacă vine Boloni e minune", a menţionat finanţatorul.

Becali a menţionat că PAOK Salonic este clubul care îl mai ofertează pe Boloni.

"Cred că dacă nu o să i se accepte condiţiile de la PAOK Salonic, nu-i îndeplinesc condiţiile, atunci cu siguranţă va accepta oferta Stelei. Eu ştiu că de la Salonic are o ofertă de 800.000 de euro. Aici are 600.000, dar el câştigă campionatul şi dacă merge în Liga Campionilor câştigă un milion", a explicat Gigi Becali.

Boloni: Nu am nicio ofertă din partea Stelei

Antrenorul Ladislau Boloni a declarat luni agenţiei MEDIAFAX că nu a primit nicio ofertă de a prelua conducerea tehnică a echipei Steaua, aşa cum a afirmat finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea.

"Nu am cum să accept o propunere a Stelei pentru că nu există. Până la această oră nu există nicio propunere de a fi antrenor la Steaua", a declarat Boloni.

Tehnicianul Ladislau Boloni a activat ca jucător la Steaua în perioada 1984-1987. alături de gruparea "roş-albastră" el a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, Supercupa Europei, trei titluri şi două Cupe ale României. Ca antrenor, el a pregătit echipa naţională a României şi formaţiile de club AS Nancy (Franţa), Sporting Lisabona (Portugalia), Rennes, Monaco (ambele Franţa), Al-Jazeera (Emiratele Arabe Unite), Standard Liege (Belgia), Al Wahda (Emiratele Arabe Unite) şi RC Lens (Franţa). Ca antrenor, el are în palmares titlul, Cupa şi Supercupa Portugaliei cu Sporting Lisabona şi titlul şi Supercupa Belgiei cu Standard Liege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici