Begu şi Buzărnescu s-au calificat în finala turneului de la Eastbourne

Aflate la primul lor turneu împreună, Begu şi Buzărnescu au reuşit calificarea în ultimului act al competiţiei din Marea Britanie. În semifinale, cele două au trecut de perechea Nadiya Kichenok (Ucraina)/ Ekaterina Makarova (Rusia), scor 4-6; 6-0; 10-6.

535 afișări
Imaginea articolului Begu şi Buzărnescu s-au calificat în finala turneului de la Eastbourne

Begu şi Buzărnescu s-au calificat în finala turneului de la Eastbourne

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu se pregătesc pentru Wimbledon, dar înaintea meciului de debut reuşesc să impresioneze la turneul de la Eastbourne, unde vor disputa finala de dublu. Sportivele noastre vor înfrunta echipa Gabriela Dabrowski (Canada)/ Yi- Fan Xu (China), care au reuşit să câştige şi un tiltu în acest an, la Sydney.

În drumul spre finală, Begu şi Buzărnescu au învins în primul tur perechea asiatică formată din Chan şi Peng, favoritele 4 la câştigarea trofeului, cu scorul de 6-4; 3-6; 10-7. În meciul din sferturi, româncele au avut mai puţin de tras şi s-au calificat în minimum de seturi, cu 6-2; 6-4, în faţa Vaniei King (USA) şi Katerinei Srebotnik (Slovenia).

În semifinale au trecut în 3 seturi de Nadyia Kichenok şi Ekaterina Makarova, sportive cu multe meciuri în proba de dublu. Begu şi Buzărnescu au reuşit surpriza şi, după o oră şi 20 de minute, s-au impus cu 4-6;6-0; 10-6.

Calificarea în finală este recompensată cu 26.435 euro şi 305 puncte în clasamentul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici