Berbecaru: Echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că echipa de handbal feminin va încheia frumos campionatul 2012-2013, cu titlul de campioană şi cu Cupa României, dar şi cu o nouă strategie pentru viitorul sezon.

263 afișări
Imaginea articolului Berbecaru: Echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare

Berbecaru: Echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

La câteva zile de când Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, preşedintele clubului, Petre Berbecaru, a făcut primele declaraţii oficiale. "Un singur lucru am de spus, mare şi lat: echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare. Săptămâna aceasta ne definitivăm strategia pentru noul sezon, iar de lunea viitoare vom începe discuţiile individuale cu fiecare jucătoare. Sezonul nu e încă încheiat, mai avem câteva meciuri. Pot să spun că Oltchim va încheia frumos sezonul, cu titlul de campioană şi Cupa României. La Cupa României vor fi ultimele meciuri din acest sezon, la finalul lunii mai. Dacă am ratat Liga Campionilor în acest an, nu înseamnă că ne dezintegrăm, cum văd că speră mulţi. Despre jucătoare, pot spune doar că singura de care ne-am despărţit şi se ştie deja oficial este Allison Pineau. Despre celelalte nu pot spune nimic, pentru că niciuna nu a venit oficial să ne anunţe de vreo plecare. Nici măcar cu Marija Jovanovici nu e prea clară situaţia, deşi se spunea că a semnat cu Astrahan, în Rusia", a spus Berbecaru.

Jucătoarele de la Oltchim au efectuat luni seară primul antrenament, după revenirea din Ungaria, unde în 11 aprilie au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, în disputa cu Gyor ETO.

Oltchim va juca primul meci oficial de după semifinala de la Veszprem, joi, de la ora 19.30, în cadrul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. Tot lotul campioanei este valid, potrivit declaraţiei lui Petre Berbecaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici