Bizier, înainte de confruntarea cu Jo Jo Dan: Este meciul vieţii mele. Ion Ionuţ: Am încredere în mine şi sunt în formă

Pugilistul canadian Kevin Bizier a declarat, miercuri, că pentru el confruntarea de vineri cu românul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, care va avea loc în Quebec, este "meciul vieţii", informează tvasports.ca, în timp ce pugilistul român s-a declarat încrezător în şansele sale.

155 afișări
Imaginea articolului Bizier, înainte de confruntarea cu Jo Jo Dan: Este meciul vieţii mele. Ion Ionuţ: Am încredere în mine şi sunt în formă

Bizier, înainte de confruntarea cu Jo Jo Dan: Este meciul vieţii mele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este meciul vieţii mele", a spus Bizier cu două zile înaintea confruntării pentru poziţia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF la categoria semimijlocie.

"La antrenamente vreau întotdeauna să dau totul. Uneori chiar antrenorii îmi spun să mă relaxez puţin. Vreau mereu să dau sută la sută", a mai spus Kevin Bizier.

Jo Jo Dan ar fi trebuit să boxeze cu italianul Leonard Bundu, dar acesta a renunţat în luna octombrie la confruntarea cu românul. "Leonard Bundu a fugit..., s-a retras cu coada între picioare....respect pentru Bizier că acceptă să se bată iar cu mine pentru poziţia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF.. dar de data asta o s-o ia mult mai rău!", scria Ion Ionuţ pe contul său de Facebook, în octombrie.

În luna august, presa de specialitate a notat că Jo Jo Dan urma să boxeze cu italianul Leonard Bundu într-un meci eliminatoriu, câştigătorul urmând să devină challengerul deţinătorului centurii IBF la categoria semimijlocie, englezul Kell Brook.

Ion Ionuţ a boxat ultima dată în luna mai, cu polonezul Lukasz Janik, înregistrând o victorie prin KO tehnic.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Ion Ionuţ, înaintea meciului cu Bizier: Am încredere în mine şi sunt în formă

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, s-a declarat încrezător în şansele sale la meciul de vineri cu sportivul canadian Kevin Bizier, precizând că este în formă şi nu vrea să rateze şansa de a-şi atinge obiectivul, informează Le Journal de Montreal.

"Am emoţii, dar pozitive. La fel ca la primul meci, pe care l-am câştigat, ştiu că va trebui să dau totul în ring. Am încredere deplină în posibilităţile mele şi sunt în formă. Ştiu că sunt foarte aproape de obiectivul pe care mi l-am stabilit şi nu intenţionez să ratez această şansă", a spus Jo Jo Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici