Bizier: Nu ştiu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui Dan punctele la rundele echilibrate

Pugilistul canadian Kevin Bizier a declarat, sâmbătă, după ce a fost învins de Ion Ionuţ (Jo Jo Dan), că nu ştie de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea punctele sportivului român la rundele care sunt echilibrate, informează boxingscene.com.

81 afișări
Imaginea articolului Bizier: Nu ştiu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui Dan punctele la rundele echilibrate

Bizier: Nu ştiu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui Dan punctele la rundele echilibrate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La rundele în care situaţia a fost echilibrată punctele s-au dus la Jo Jo. Ştiam că trebuie să câştigăm acele ultime două runde şi cred că l-au considerat pe el învingător. Când l-am lovit pe Jo Jo în runda a şaptea m-am rănit la mâna dreaptă. În acele momente boxam cu o mână. (...) Să fim din nou adversari. De ce nu? Primele două meciuri au fost strânse. Nu ştiu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui punctele la rundele echilibrate", a spus Bizier.

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sâmbătă dimineaţă, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Jo Jo Dan s-a impus prin decizia arbitrilor: 114-113, 115-112 şi 113-114.

Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici