Blatter confirmă că va candida pentru un al cincilea mandat la şefia FIFA

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, în vârstă de 78 de ani, a confirmat că va candida pentru un nou mandat la conducerea forului fotbalistic mondial la alegerile programate în iunie 2015, la Sao Paulo.

64 afișări
Imaginea articolului Blatter confirmă că va candida pentru un al cincilea mandat la şefia FIFA

Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi informa Comitetul Executiv. Este o chestiune de respect să spun familiei fotbalului: «Da, voi candida, sunt pregătit»", a declarat Blatter, în vârstă de 78 de ani, într-un mesaj video difuzat la Manchester în cadrul Soccerex, congres despre fotbal.

Elveţianul, care a împlinit 78 de ani la 10 martie, conduce FIFA din 1998.

Francezul Jerome Champagne, în vârstă de 55 de ani, fost vicepreşedinte al organizaţiei, a fost primul care şi-a anunţat candidatura la alegerile din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici