Bogdan Stancu ratează turneul din Elveţia al echipei naţionale

Atacantul Bogdan Stancu s-a accidentat, săptămâna trecută, la un antrenament al echipei Genclerbirligi, el urmând să rateze turneul primei reprezentative din Elveţia, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

47 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu ratează turneul din Elveţia al echipei naţionale

Bogdan Stancu (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, a declarat că Stancu are probleme la genunchiul drept, însă acesta nu se va opera.

"Bogdan Stancu are probleme medicale la genunchiul drept. Are afectate ligamentele colaterale. Deocamdată nu se mai antrenează. Zilele următoare începe tratamentul în Turcia. În mod sigur, nu va fi alături de noi în cele două amicale din Elveţia. Va fi indisponibil toată luna mai. Tot sigur vă pot anunţa, în schimb, că accidentarea lui Stancu nu necesită o intervenţie chirurgicală. Scapă de operaţie", a spus Popescu.

România va disputa două partide amicale în turneul din Elveţia, la 31 mai cu Albania, iar la 4 iunie cu Algeria, echipă calificată la turneul final al Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici