Brazilianul Marcelo şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Fotbalistul brazilian Marcelo şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, noua înţelegere fiind valabilă cinci sezoane, până la 30 iunie 2020, a anunţat clubul spaniol, vineri, pe site-ul oficial.

100 afișări
Imaginea articolului Brazilianul Marcelo şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Brazilianul Marcelo şi-a prelungit contractul cu Real Madrid (Foto: AFP)

Marcelo a fost achiziţionat de Real Madrid în 2007, când avea avea 18 ani. De atunci, el a evoluat în 320 de partide pentru echipa madrilenă şi a înscris 23 de goluri.

Fotbalistul brazilian a câştigat cu Real Madrid de trei ori campionatul Spaniei, de două ori Cupa Spaniei, de două ori Supercupa Spaniei, Liga Campionilor în 2014, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor tot în 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici