Brazilienii vor să-i retragă cetăţenia lui Diego Costa

Directorul juridic al Federaţiei Braziliene de Fotbal, Carlos Eugenio, a declarat că preşedintele forului i-a cerut să deschidă o procedură pentru a i se retrage cetăţenia braziliană atacantului echipei Atletico Madrid Diego Costa, care a decis să joace pentru naţionala Spaniei.

251 afișări
Imaginea articolului Brazilienii vor să-i retragă cetăţenia lui Diego Costa

Diego Costa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este evident că această alegere are un substrat financiar. Preşedintele federaţiei m-a însărcinat să deschid o procedură pentru a i se retrage cetăţenia braziliană", a declarat Carlos Eugenio, la TV Globo, informează l'Equipe

Fotbalistul brazilian al echipei Atletico Madrid, Diego Costa, şi-a anunţat, în scris, decizia de a juca pentru naţionala Spaniei, refuzând astfel să evolueze pentru reprezentativa Braziliei. Costa a semnat un act la notar în care îşi exprimă dorinţa de a juca pentru naţionala Spaniei, acesta urmând să fie transmis la FIFA. Diego Costa, în vârstă de 25 de ani, aflat în Spania din 2007, are două convocări la naţionala Braziliei pentru meciuri amicale.

Golgheterul campionatului spaniol, cu 11 reuşite în 10 etape, a declarat că speră să-i fie înţeleasă alegerea şi că îşi doreşte să se stabilească în ţara sa natală după ce îşi va încheia cariera sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici