Buffon: Nu trebuie să mergem la Berlin ca nişte turişti, vom avea un meci extrem de important

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a declarat miercuri seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că el şi colegii săi nu trebuie să fie "nişte turişti" la Berlin, unde se va disputa ultimul act al competiţiei, informează football-italia.net.

169 afișări
Imaginea articolului Buffon: Nu trebuie să mergem la Berlin ca nişte turişti, vom avea un meci extrem de important

Buffon: Nu trebuie să mergem la Berlin ca nişte turişti, vom avea un meci extrem de important (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pare să fie destinul, dar chiar s-a întâmplat ce speram. Totuşi, nu trebuie să mergem la Berlin ca nişte turişti. Vom fi acolo ca să jucăm un meci care înseamnă enorm pentru noi. Sunt foarte mândru de colegii mei, de tot ce am făcut şi de parcursul nostru", a spus Buffon.

Formaţia italiană Juventus Torino s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, în urmă cu o săptămână, Juventus Torino s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 3-2.

Miercuri, pentru Juventus Torino a marcat Morata, în minutul 57, iar pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutul 23, din penalti.

În finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 6 iunie, la Berlin, Juventus Torino va întâlni echipa spaniolă FC Barcelona, care a trecut, cu scorul general de 5-3, de formaţia germană Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici