Bundesliga: Bayern îşi menţine avantajul ca lider. Meci palpitant la Koln

  • Bayern a învins cu 2-0 în deplasare şi rămâne lider cu 58 de puncte
  • FC Koln şi Mainz au oferit un meci palpitant terminat la egalitate , scor 2-2
455 afișări
Imaginea articolului Bundesliga: Bayern îşi menţine avantajul ca lider. Meci palpitant la Koln

Bundesliga: Bayern îşi menţine avantajul ca lider, supriză la Koln

Prima etapă din Bundesliga ce a avut loc după pauza cauzată de coronavirus a mai avut astăzi programate două meciuri.

FC Koln a remizat cu Mainz 05, scor 2-2, după un meci plin de surprize. Gazdele păreau a se îndrepta spre o victorie confortabilă după două goluri marcate de Uth prin penalty în minutul 6 şi Kainz în minutul 53.

Mainz a revenit însă în joc şi a reuşit să egaleze după două goluri marcate de Awoniy în minutul 61 şi Kunde Malong în minutul 72.

Bayern Munchen a învins în deplasare pe Unon Berlin cu 2-0 după golurile marcate de Lewandowski în minutul 40 prin penalty şi Pavard în minutul 80.

Bayern rămâne astfel lider în Germania cu 4 puncte avans faţă de Borussia Dortmund care a învins ieri Schalke cu 4-0. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici