Burleanu: Astra a câştigat meritat

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri seară, că Astra Giurgiu a câştigat meritat Cupa României-Timişoreana în faţa campioanei Steaua, scor 4-2, la loviturile de departajare.

81 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Astra a câştigat meritat

Razvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Astra a câştigat meritat. Mereu câştigă echipa cea mai bună. A câştigat Astra după un adevărat eveniment fotbalistic. A fost un eveniment de succes", a declarat Burleanu.

Referitor la scandările fanilor împotriva federaţiei şi la bannerul de sprijin pentru Miodrag Belodedici şi Daniel Prodan, Burleanu a spus: "Nu ştiu, nu am văzut, eu am urmărit cu mare atenţie meciul. Nu am văzut banenrul în ceea ce-i priveşte pe Prodan şi Belodedici. Situaţia lui Belodedici este foarte clară, a fost pe gazon în această seară (n.r. - a dat lovitura de începere a finalei). Nu vreau să comentez mesaul de pe banner".

Formaţia Astra Giurgiu a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru prima oară în istorie, după ce a învins, vineri, pe Arena Naţională, în urma loviturilor de departajare, echipa Steaua Bucureşti.

La loviturile de departajare pentru Steaua au marcat Keşeru şi Szukala, în timp ce Varela şi Pintilii au ratat. Pentru Astra au marcat Laban, Morais, Budescu şi Yazalde, iar Cristescu a ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici