Campionul olimpic Alin Moldoveanu va fi premiat şi de CJ Vrancea şi de CL Focşani. El va deveni cetăţean de onoare al Focşanului

Sportivul Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, va fi premiat cu 30.000 de lei de către Consiliul Judeţean Vrancea şi cu 20.000 de către Consiliul Local Focşani, preşedintele CJ, Marian Oprişan, spunând că va face această propunere în prima şedinţă a instituţiei.

267 afișări
Imaginea articolului Campionul olimpic Alin Moldoveanu va fi premiat şi de CJ Vrancea şi de CL Focşani. El va deveni cetăţean de onoare al Focşanului

Campionul olimpic Alin Moldoveanu va fi premiat şi de CJ Vrancea şi de CL Focşani. El va deveni cetăţean de onoare al Focşanului (Imagine: www.london2012.com)

"Voi face această propunere în prima şedinţa a Consiliului Judeţean Vrancea. Alin a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra şi merită acest premiu. De asemenea, Consiliul Local Focşani îi va acorda lui Alin titlul de cetăţean de onoare şi un premiu de 20.000 lei", a declarat Marian Oprişan.

El a spus că l-a felicitat telefonic pe campionul olimpic şi i-a urat multă baftă pe viitor.

Sportivul va fi premiat cu 10.000 de lei şi de Consiliul Judeţean Iaşi, propunerea venind din partea consilierului PDL Cătălin Moroşanu, luptător K1.

Alin Moldoveanu a câştigat, luni, prima medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce s-a impus în proba de puşcă aer comprimat 10 metri, din cadrul competiţiei de tir.

El s-a născut la 3 mai 1983, la Focşani şi a început să practice tirul la vârsta de 12 ani, după gimnastică, handbal şi karate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici